Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Čí? Má tedy není.

Temným zákoutím když procházím
tyto dny
snad poslední
Vzpomínkou prorážím
skrz bariéru času

V těch obrazech starých
je však více jasu
než nyní vnímám
Snad slunce svítilo víc
Snad sen jen v hlavě mám

Když mlád jsem byl
málem svatozář
Možná to byl ten svit
Nevinnost jako korále
navlečená na nit

Rozsypané už nejsou nic platné
vše pak zdá se obyčejné
tmavé matné
Kdybych měl teď na výběr
a mlád zase ráno vstal
ty korále bych schoval
nikdy bych je neroztrhal
Autor Jajas, 18.04.2009
Přečteno 234x
Tipy 10
Poslední tipující: Lady L, Holis, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, Lenullinka, Simísek, Equus przewalski
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen se mohu opakovat,
mnohdy si nevážíme toho co máme
a v okamžiku ztáty si uvědomujeme o co přicházíme
přeji hezký den a ...vše co v srdci tajně nosíš, ať splní se, jen pozor na své touhy, někdy se stávváme jejich slouhy

26.04.2009 19:12:00 | Lady L

Hezky napsané, zní mi to hodně upřímně.

19.04.2009 19:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí