Chtěla bych ...

Chtěla bych ...

Anotace: Prostě jen takové povzdechnutí, co bych chtěla - a co mám...

V oáze na poušti chtěla bych být,
najít ve vesmíru planetu KLID...
zrníčkem písku však na poušti jsem,
nevnímám nic - než je noc a je den.
Slzičkou na řasách chci se jen stát,
pláčem, co má ti snad úlevu dát,
zatím jsem míň, než je z cigaret dým,
vím jen, co láska je - vím, co je rým...
Bžt chvíli měsícem - mír jeho lesk,
na nebi svítit, jak bolí můj stesk,
nejsem však v úplňku - skrytá je zář
a jen v svých představám vidím Tvou tvář...
Zpáteční jízdenkou Tvojí chci být
na cestě, po které vede Tě cit,
sama jsem ve vlaku odnikud nikam,
neumím vystoupit - sedím a vzlykám...
Autor melanie, 18.04.2009
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí