budeš voňať po cigaretách

budeš voňať po cigaretách

Anotace: ...

Budeš smrdieť po cigaretách
Keď ťa odvezie sanitka
Po čistej strele do srdca

/V izbe tvojho bytu
Kde víno napustené je
Až po okraj vane
A na ňom plávajú lodičky
Zo snov a novín poskladané/

A budeš nahý
Ako (z)milovanie
Nás dvoch
A tvoje spotené telo
Plakať bude horké slzy
A blázon čo ma pustil
Z náručia Bude
Spievať o Hluku
Ticha o skoku o Páde
O všetkom
Čo konáme

A ty
Budeš krásne voňať
Po posledných cigaretách

Ja kľačať v rohu
/pokánie .../

„Nemocnica?“
„Nie pane...pohrebný ústav.“

/Tvoj plač, moje milovanie/
Autor adida, 18.04.2009
Přečteno 316x
Tipy 16
Poslední tipující: mjh, Franti, kikis, fialová, TAORA3, spare, Chancer, zlomeny srdce, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

achjo, kromě jměn ještě vůně???

03.05.2009 21:27:00 | Franti

oo, já nevím, jak napsati něco srozumitelného, že se mi toto ukrutně líbí!!

22.04.2009 23:01:00 | fialová

droga...láska i cigarety

19.04.2009 15:27:00 | spare

Hmm, vana s vínem :-)
Cigarety nemám rád, ale tohle dílko mi voní ;-)

19.04.2009 12:27:00 | Chancer

páči sa mi predstava tej vane s lodičkammi
celkove ma to zaujalo

19.04.2009 03:26:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí