Asistenční hyena

Asistenční hyena

Anotace: ..

Účastním se prezentace o asistenčních psech
Publikum civí, publikum žasne¨
Co slovo, to záblesk ostrého světla
Do obličeje pálí
Ať zhasne, prosím, ať zhasne..

Paní, co mluví, je hyenou
A víme to oba, když se naše pohledy střetnou
Je tak vážná
Mrtvá koroptev
Od rtů ji odpadá
Ještě další kus písmena

Nemám ji rád, z čehož viním sebe
Nebaví mě ty naše věčně hry
O plánech
O vtipu
O minulosti

Chci se postavit a vykřiknout
Ale jen vržu židlí
Ostatní musí prominout
Chtěl jsem všem otevřít oči
Víc nestihnu
Autor Faist, 19.04.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí