Srdce smrdí

Srdce smrdí

Anotace: ,,

Tlukot mého srdce zapáchá
Už ani nemohu otevírat ústa
Musím vést konverzaci nosem
A jídlo si odnášet stranou
Jako zlá a hbitá krysa
To tedy jsem..

Po nocích
Zatímco nedočkavci spí
Lžičkou vybírám ten hnis z hrtanu a níž
Chci proniknout hloub
Nikdo netuší, jak člověku může být
Když strachem miluje

Bolí mě to
Bolí
Že nepoznávám tužby rodného kraje
Že vůči jeho volání jsem imunní
Hledám domov uprostřed planet
Hledám víc, než slova z papíru
Hledám zase v něco víru
Autor Faist, 19.04.2009
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí