Vůně štěstí...

Vůně štěstí...

Anotace: ...co by jeden nechtěl...

Pod tíhou závojů z ethanolu...
Přemítám o cestách...
...nahoru a dolů...
O tom co tvořím a o dlení v snách...

Štěstí podmínkou prosazení...
Štěstí k dobrému životu nutné není...
Štěstí je neviděné v malých drobnostech...
Štěstí je cítit a ulpívá na kostech...

Poctivou prací se vždy dobéřeme k úspěchu...
A není to v touze a není to ve spěchu...

Ve štěstí je jen to, jestli budeme jen úspěšní nebo velmi úspěšní...
Autor Cybermud, 19.04.2009
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

štěstí voní
a někdy i rolničkově zvoní
pro toho
kdo umí naslouchat...

20.04.2009 19:31:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí