Volné slov plynutí...

Volné slov plynutí...

Anotace: ...

Volné slov plynutí...
Co samy jsou a nikoho nenutí...
K netušení zástupů sufražetek
A jejich hříchů...
K snení a k tomu co bych neřek...
3:15 zemřeš, ale je teprv čtvrt na tři...
tak pijem a žijme bratří...
nedejme v plen znova naší zem...
co ona chce to já dám sem...
...a poklepu pěstí na srdce...
...a chci jít a jdu přece...
A romantické bláboly jež splňují jediné...
...dívce se přiznat, že se mi líbí...
Proč se vzdát cylindrů a né že né...
A splnit to co se slíbí...

Potoky slov co nic neznačí...
Záplava pocitů, které jen spaly...
A poprsí žen vůkol se nemračí...
...a radost nikterak nedlí v dáli...

Co bude je jedno, když nástrojů je dostatek
Pro sen o mé zemi pláču ve spaní...
A nepřátele naše uvrhnout ve zmatek...
...aby odkud smrt přišla neměli zdání...

Stále je za co bojovat.
Stále je pro co žít...
Stále je koho milovat...
Stále je o čemsi snít...

A pokořen stál ďábel
Pro tu její čistotu cítil se opravdu hrozně
A spatřoval ctnost v jejím zjevu
Tak krásná!

Nesluší se abych z lávových polí, jež pouštějí žhavé proudy do mých žil vymazával vášeň horkosti plamenů.
Ale jak mám kráse navrhnoti, aby zůstala a kvetla...
...jak má čert pohladit kvítí,jež nepřestat má se zelenati...

Není nic co bych mohl uchopit jen tak a přesto chci a chci...

Chci víc než snesu a krása mě drtí svým chmířím...
Autor Cybermud, 19.04.2009
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nesnesitelná lehkost někdy zabíjí
ne však vždy
když se chmýří vznese
krouží,hladí..na komoru srdeční usedá
a říká
to jsem....já
ST

20.04.2009 19:34:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí