Pojď

Pojď

Anotace: menší reakce na včerejší sraz...

Pojď,
půjdeme vyjít ty schody co vedou až do nebe,
ťukneme si pak se sklenkou vína stejně jako včera,
s pánem Charlesem a pánem Paulem,
když do nebe či do pekel naše poslední kroky povedou.

Pojď,
půjdeme v objetí vyjít ty schody do nebe,
pod pozvedneme číši plnou vína,
na počest všech literáků a básníků.

Pojď,
půjdeme až na kraj této sloky,
kdy uzříme v zrcadle všechny z nás všech,
a našich hrůzných obrazů.

Pojď,
půjdeme spolu…
Autor Láďa, 19.04.2009
Přečteno 265x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Bíša, labuť, Churry, Petbab, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, do půlky jsme už určitě vyběhli..."o)

20.04.2009 16:41:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí