Na ní

Na ní

Anotace: ............

Na zemi jsme všichni ďáblové
jen
když umíráme
Anděly se stáváme
Bůh přeci odpouští
lidé soudí
podle oblečení
mají strach z neznámého
kde jsou hranice
Tvé,mé
lásky a vězení
vražd a znovuzrození

neboj se
svlékneme se
milovat
budeme se
tuhle noc
jako ty všechny další
než přijde smrt

ať si říká každý co chce
jsme to my

v těžítku schované
dojmy a utrpení
z andělských cest
nahá Venuše na obraze

kam zmizel
Andělský hrad
v temnotě
svíčka dohořívá

každý za něčím jde
nalháváme si
pravdu v písku ztrácíme
na cestě.
Autor Vlk v rouše, 19.04.2009
Přečteno 302x
Tipy 27
Poslední tipující: Holis, lucajda89, strašidýlko-střapatý, Bíša, labuť, enigman, dream in emptiness, Princezna.Smutněnka, Tacca, LucQa, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé a myšlenkové...

19.04.2009 14:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí