Dědečkovi

Dědečkovi

Anotace: ...

Když teď o tom tak přemýšlím...
beruška si občas zlomí křidélko,
motýlkům občas někdo setře třpytivý prášek,
květiny časem usychají
i nejlepší jídlo časem okorá
občas někdo uloví srnu pasoucí se na louce
rybka občas uvízne ve spárech rybářské sítě
ptáčci občas prostě vletí přímo na kapotu jedoucího auta
i lidé občas umírají...

ale ty, ty jsi umřít nemusel ...
dědečku, nemusel jsi...
Autor barking bitch, 19.04.2009
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Marupiara, Rolnička, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to paradox,ale člověk je vždy bohatší o to,o co přišel.

11.05.2009 10:53:00 | Marupiara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí