V hlavě-v duši...

V hlavě-v duši...

Na chodbách míhají se tváře.
Přecházím z učebny do učebny a přemýšlím...
kdy dojdu do svého světa?
Na chodbách míhají se tváře.
Když zavřu oči a sním,
jsem sama uvnitř neskutečna.
***
Na chodbách míhají se tváře
a nevědí, co je v mé hlavě.
Nevědí, jaká jsem.
Na chodbách míhají se tváře.
Do hlubin mysli vrhám se bezhlavě
a vyhýbám se těm,
kteří mě nechtějí znát...
Autor Demotivovná Dezorientace, 19.04.2009
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, subrtka, Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

20.04.2009 19:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí