Světlem a temnotou

Světlem a temnotou

Anotace: čert ví, co to je...snad to někdo pochopí...

Sbírka: Střípky mého světa II.

Světlem a temnotou kráčím za tebou
/tak sama/
A z očí mi kane nektar z květů stromu poznání
/jak slzy andělů/
Čekám, jestli se otočíš a uvidíš mě ve stínu
/čekám tu na tebe/
Světlem jak sokol prolétám a vidím svět
/ne však tebe/
Temnoto proplouvám na bárce snů za tebou
/chrám mě už vítá/
Tam v těch zdech konečně spočinem
/bok po boku/
Tak vzdáleni, přece pouze jeden
/ty světlem, já temnotou/
Světem obklopeni, časem chráněni
Autor Dark Angelus, 19.04.2009
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, dandelion-meadow, Barpob
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

procítěné.. jako ze snu.. takové, nevím jak to popsat, moc pěkné=)

19.04.2009 21:32:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí