Blázen?

Blázen?

Anotace: Co k tomu mám říct? Když odcházíte z domu, když vás vlastně vyhodili?

Kroky jsou nesmysl.
Ruce, nač je mít?
Hlava že pro mysl?
Proč ji chtít...

Nevidím, neslyším,
blázen jsem!
Nemluvím, cítit?
Necítím.
Blázen jsem!

Máma je podraz,
domov je mrak -
jen z vody odraz,
co šálí zrak.

Nevidím, neslyším,
blázen jsem!
Nemluvím, cítit?
necítím.
Blázen jsem!

Bůh nemá čas,
zázrak usnul nudou ...
Autor andrea.milous, 19.04.2009
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí