Všechno mě štve...

Všechno mě štve...

Anotace: ***

Všecko mě štve,
Všecko je na nic…
tak už sakra otočte karty na líc!!
Už mě to vážně nebaví,
Kdopak mi ranky a náladu vyspraví?
Nemám již síly, nemůžu dál
jakoby osud si se mnou jen hrál…
Proč takhle všechno musí být?
A proč nemůžu jen chvíli v klidu žít?
To jsou furt jen nervy, stres
takhle žít? – to je děs!
Všechno se hroutí a kazí
-jak tuhý mráz, co vše zmrazí…
Kolem je přetvářka a faleš,
dej pozor, nikomu nevěř!!
Lidem se věřit prostě nedá,
tak dej si pozor neb si Tě někdo podá!!!
Autor Soledad, 19.04.2009
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí