Dešťové kapky

Dešťové kapky

Anotace: Sluneční paprsky už šli spát a deštové kapky otevřeli svojí tvář, otevřeli oči svoje, usmáli se na všechny kolem...

Sbírka: Tajuplno světa vnějšího ;)

Sluneční paprsky už šli spát a deštové kapky otevřeli svojí tvář,
otevřeli oči svoje, usmáli se na všechny kolem,
na všechny, co nejsou doma,
na lidi co broudají ulicemi,
na lidi zamilované i smutné
na lidi bez tváře, i na lidi usměvem prozářené.

Jak nádherný pocit to je, uprostřed cesty si stoupnout
zastavit se a ani se trochu nepohnout.
Deštovým kapkám věnovat pohled svůj,
a podlehnout jen snům.

Vnímej tu krásu přírody, krásu klidu a pohody.
Krásu dnešního okamžiku.
Je to okamžik krátký, nezapomenutelný.

Vnímej a nech se unést jarním větrem.
Autor MjUzIKberus, 19.04.2009
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí