Zářící sluníčka ;)

Zářící sluníčka ;)

Anotace: ....Ano, ted už svět se směje a já s ním. přidejte se, utvoříme partu zářících sluníček :)

Sbírka: Tajuplno světa vnějšího ;)

To je přesně ono,
co musím udělat
nastavit svojí tvář slunečním paprskům
usmát se na svět
na lidi kolem
na lidi co mám strašně ráda
na lidi co miluju
nebojte stále jsem s váma
jen trochu vnitřně uvězněna,
ale bojuji,
momentálně vítězím, držte mi palce
díky krutému žalářníkovi jsem zavřená,
ale já jsem chytrá a vychcaná holka,
nenechám to jen tak být,
musím ho nějak přelstít
Vyhrála jsem na plné čáře,
taky co byste čekali když
jsem holka co si to nenechá líbít
co žije svým životem.
Ano, ted už svět se směje a já s ním.
přidejte se,
utvoříme partu
zářících sluníček :)
Autor MjUzIKberus, 19.04.2009
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí