Čas letí

Čas letí

Anotace: každodenní rituál

vteřiny krátí den co právě vstává deštěm omytý
příslib slunečních paprsků v nedohlednu
na stole chladnoucí ranní káva...
pošmourná nálada sotva víčka zvednu
zastavit vteřiny tři, dvě, jednu...
usrknout kafe, trocha make-upu, pohled do diáře
poslední kapky deště zchladí ospalé tváře
kabelka, deštník, od auta klíč...kancelář...
než se naděješ půl dne je pryč
dešťové kapky vyschlé na chodníku...slunce září
vteřiny dál berou čas listům v kalendáři - nestíháš...
Autor staruska, 19.04.2009
Přečteno 342x
Tipy 12
Poslední tipující: kroužek, Tacca, Holis, labuť, Mbonita, kliďaska, WAYWARD, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pravdivě a hezky vystiženo :-)...ST !

19.04.2009 23:14:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí