Než umřu

Než umřu

Anotace: ................

Než umřu
chtěl bych ochutnat tvojí lásku
na cestě životem
dálnicemi které vedou
různými směry
v dlaních napsané
osudová setkaní
která životy mění

okamžiky touhy
Tvá láska sílu mi dává

ztracení jsem v životě
dovede mě
snad kompas
do Tvého města

kam dorazím
to nevím
cesta nekončí

která mě nalezne
to nevím

v kapse mám pomačkanou fotku
léty vybledlou
na ní je neznámá postava
jsi to ty
za kterou v autě jedu

jsi jen přelud
ve snu
v žízni blouzním na poušti
nebo skutečnost
hadem z ráje napovězena.
Autor Vlk v rouše, 20.04.2009
Přečteno 274x
Tipy 34
Poslední tipující: lucajda89, Pešulka, strašidýlko-střapatý, labuť, Bíša, Thesssinka, Mbonita, 5thelement, dream in emptiness, LucQa, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je ty sám víš, zdali je to jen přelud, pouhé mámení, nebo realita, pokušení... svádění.

20.04.2009 15:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí