Vymákli..

Vymákli..

Anotace: .. stopu

Vymákli stopu.. umne, potichu
nevšimol som si, že sú tu blízko
našli ma podľa zo sna povzdychu
tak som na posledný pokus riskol

utiecť po stýkrát, stoprvý vlastne
stratiť sa nateraz, alebo navždy
opustiť Terru a nechať tam básne
prečo ja nechápem, čo chápe každý

zo mňa vidieť už len srdce a prsty
dopíšu slová, kým nezmiznem celý
ha ha ha! zas som im vykĺzol z hrsti
škrabáka zo Zeme - čo by nechceli?
Autor Petbab, 20.04.2009
Přečteno 295x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, jita.1965, Monsignore, labuť, Mbonita, spare, Simísek, Indigo, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé pojetí.

24.04.2009 14:31:00 | NikitaNikaT.

jen tu zůstaň:-)

20.04.2009 20:14:00 | spare

Rozhodně supertipová.Krásné slovní kreace!

20.04.2009 17:18:00 | Indigo

Dáva mi zabrať, ale je libá... ako celé tvé básenky...

20.04.2009 14:59:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí