Mé nastávající švagrové

Mé nastávající švagrové

Anotace: Tak tohle jsem dnes poslala mé dobré kamarádce, která se zítra provdá za mého bratříka =) (Moniczce)

Ahojky Moniczko,
přeji Ti hlavně štěstíčko!
Ať Ti to s mým bráškou vyjde,
z hádek, ať jen vždycky sejde.
Vaše svatba už se blíží,
hodně lásky, bez obtíží.
Ať se máte pořád rádi,
láska Vás dohromady svádí.
Nedejte nikdy na pomluvy,
lidé lžou a hodně mluví.
Ať máte zdravé, krásné miminko,
to přeji Vám i Tobě,
naše čekající maminko!
Ať se to tedy zítra vydaří,
tento den Vaše životy rozzáří!
Autor intricate, 21.10.2005
Přečteno 565x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí