Jak chutná život....

Jak chutná život....

Anotace: alespoň ten můj. :-)

Z hořkosti mi tečou slzy,
Kyselost mi křiví tvář,
zkáza přišla příliš brzy,
zakryla tu čistou zář.

Jen dvě chutě znám,
jedna z nich je hořká,
tu v ústech pořád mám.

Druhou z nich je kyselá,
co nedá mi pokoje,
z ní povaha je zlá,
a nenávist bez závoje.

Tohle jsou ty pachutě,
co cítím každý den,
nad nimi stojím nehnutě,
a doufám že je to jen sen.

Hořká, pořád cítím hořkou,
občas i tu slanou,
jak teče slza za slzou,
pro tu mou milovanou.

Můžu jen brečet,
a nečinně přihlížet?
Či zlomeně klečet,
a do nebe vzhlížet?

Sladkou znám z vyprávění,
když mi lidé říkali:
"Ta pro tebe není"
a v náručí ji vítali.
Autor Hasa, 20.04.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Nessy, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí