Mé první Já

Mé první Já

Anotace: 16.února 2009, abstinenční příznaky

Jsem dobrodruhem bez pušky,
jsem trpaslíkem mezi obry.
Avšak trpaslíci mají mysl
daleko více otevřenou.
Toužím poznávat nové světy,
zkouším co se dá – bez masky.
Chci pít, kouřit, fetovat a také
cestovat přeživší divočinou.

Mám plno Plánů na celý život,
které se jistojistě liší od “plánů“.
Až budu starý, začnu brát heroin,
díky kterému dosáhnu
dokonalé a ideální smrti.
Na společnost vyplazuju jazyk,
obratem přidám i rozježené pozadí.
Nechci nic měnit, jen chci uniknout,
nemíním zemřít ještě před smrtí.
Autor démon zatracení, 20.04.2009
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Barpob, ziriant, Kubino 2, TAORA3, enigman, WAYWARD, 6thSun, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední věta má tíhu. Hodně myšlenkářská báseň. Líbí.

24.04.2009 06:08:00 | Barpob

Jo Utéct odsud, čím jistěji, tím líp...Ikdyž já jdu na to jinudy, ale co každý má to své "Know How"...

20.04.2009 19:05:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí