Celetná

Celetná

Anotace: ,,

Náplavkou v dláždění
protékám s deštěm
.........a ještě
je malá naděje
že jako Pompeje
nepadnu v zapomění

Hřmění a deště letní
spláchnou mne do Celetný
z Náměstí Republiky
plavu si pro rohlíky
k caltnéřům k Bráně Prašný

Pak splynu s vodou z kašny
tam mezi desetníky
blíštím ti do duhovky
není zbytí
jsem básník z Nerudovky
spláchnutej pitím.
Autor zenge, 20.04.2009
Přečteno 218x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Mario de Janiero, Mbonita, mamina, WAYWARD, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zenge, to je paráda! Jako vždy ST!

20.04.2009 22:52:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí