Zkus

Zkus

Anotace: ...

Zkus rozbít touhou kámen,
zkus zdolat útes skal,
zabloudit v lese známém,
dát život, co jsi vzal.
Zkus smát se,
když srdce tě bolí,
zkus zpívat,když nevíš jak.
Zkus ptát se,
zač život stojí,
když náhlá smrt ho může brát.
Zkus chytit paprsek slunce
a pevně ho sevřít v dlani.
Paprsek spálí jen tvé ruce,
ale člověk, ten srdce zraní.
Autor MC Lena, 20.04.2009
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenni, Radek.oslov.Šafárik, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neříkám nic,jen děkuji

23.04.2009 17:08:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí