Jsi tu zas??

Jsi tu zas??

Anotace: znáte falešné přátelství?? tahle básnička je věnovaná právě jedné falešné holce,o které jsem si myslela, že je to dobrý člověk..považovala jsem ji za kamarádku, bohužel..

Tak už jsi tu zas?
ale já už s tebou nechci ztrácet čas!
Jak se ještě odvažuješ,
zač mě vlastně považuješ???
Jak hledět mi můžeš do očí?
Ty moje oči raděj před tebou uskočí…
Kde bereš tu odvahu?
Běž pryč, nemám na tebe náladu!!
Já už ti věřit prostě nemůžu…
Leda do hrobu si tím pomůžu!!

A když tak po těch schodech jdeš,
Vždycky se tak usměješ…
Co si sakra vlastně myslíš???
Mě už tím nijak neovlivníš…
Omyl, pleteš se!!
Mě už tím nezmátneš!
Já už ti na to podruhé neskočím!!
Už ti zkrátka nevěřím…

Běž pryč a nech mne být,
Běž prosím, ať můžu v klidu žít!
Vždyť jsem pro tebe jen otravný hmyz,
To já nechci, tak už sakra zmiz!!
Vzpomínky mě pronásledují…
Krutě si mě vychutnávají…
Nevím, jak dlouho se to dá snášet…

Už žádný čas, pro tebe ani chvilka!!
Ne, pro tebe už nikdy nic!
Tu chybu znovu? Ne, už nikdy víc!
Tehdy mi bylo zatěžko tomu uvěřit,
Já blbec jsem tě vždycky chtěla jen potěšit!!
Co na tom jen špatného bylo??
A proč se to vše ve zlé obrátilo?
Teď se mi z toho všeho žaludek zvedá,
Radši nikomu nevěřit, jinak běda, běda…
Autor Soledad, 20.04.2009
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí