Krása popsaných listů

Krása popsaných listů

Anotace: ....Ale i tak je krásné, vzít si jednou za čas listy popsané a zabalené listy, které zkrývají svůj příběh, tajuplný či romantický.....

Sbírka: Tajuplno světa vnějšího ;)

Nechala jsem se unést
opět jsem podlehla
světu co neexistuje, ale zároveň JE
je to svět snů a představ
je to svět námi vytvořený,
stvořený jen pro jedno,
svět který má jen jeden smysl.
Pomáha každému z nás uniknout,
jeden utíká z místa, kde nechce být
druhý zase pocitu co nechce cítit
třetí lidem co nechce vidět,
ale všichni chtějí jen jedno
uniknout
ale tahle krásná představa, kdy seš
pryč od všeho
netrvá věčně,
ta se rozlyne jako voda
když to budeš co nejméně čekat.

Ale i tak je krásné,
vzít si jednou za čas listy popsané a zabalené
listy, které zkrývají svůj příběh,
tajuplný či romantický,
je to nádhera se ponořit do světa písmenek.
Autor MjUzIKberus, 20.04.2009
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: no.signal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí