Alkoholik...

Alkoholik...

Anotace: ...

Asi jsem vážně blázen.
Jako bezedná studna,
když slunce zamklo
zlatý chrám,
s vlasy smáčenými
žalem živlů,
hledím na svět
skrz dno Klášterního tajemství.
Neboj Leo,
já tvou šifru rozluštím!
Jen co si otevřu další.
Autor Sarcas, 20.04.2009
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Temnarka, jarmil, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí