Vše má svá PRO a PROTI

Vše má svá PRO a PROTI

Anotace: ....Láska je krásná ale i zlá může mít lehká křídla ale může mít i ostny každá věc má své pro a proti....

Sbírka: Tajuplno světa vnějšího ;)

Láska je krásná ale i zlá
může mít lehká křídla
ale může mít i ostny
každá věc má své pro a proti
všechno může být nádherné a přitom kruté.


Světlo versus Tma
co je lepší sluneční paprsky a nebo měsíční svit
co je krásnejší,
padající sníh a nebo dešťové kapky,


každá věc je něčím zvláštní,
každá věc má něco do sebe,
ale také každá věc má svou druhou stranu,
odvrácenou,
pamatujte,
všechno má svůj rub a líc.
nevěřte taky,
všemu co vidíte,
věřte vnitřnímu hlasu,
co vám našeptává,
věřte sami sobě a na nikoho nespoléhejte,
jinak se vám to jednou stejnak vymstí...
Autor MjUzIKberus, 20.04.2009
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí