....

....

Anotace: Krátká úvaha o životě

Život je zahrada i poušť,
život je mír i válka zbraní,
kdosi teď právě mačká spoušť
a někdo pije lásku z dlaní.
Je krásný, krutý, bere síly..
vím jen, že není černobílý.
Autor jupiter, 21.04.2009
Přečteno 198x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí