Ano, nech všeho tady na světě

Ano, nech všeho tady na světě

Anotace: Ano, do toho, skoč, skoč dolů. Uteč od všeho tady, od všeho co ti život dal, i od toho co ti vzal. Nemůžeš být takový zbabělec, nemůžeš jen tak zdrhnout....

Sbírka: Tajuplno světa vnějšího ;)

Ano, do toho,
skoč,
skoč dolů.
Uteč od všeho tady,
od všeho co ti život dal, i od toho co ti vzal.
Nemůžeš být takový zbabělec,
nemůžeš jen tak zdrhnout.
Zamysli se nad sebou, nad svým životem,
to přece nejde,
zvednout se ze židle
zamávat
a nezamyslet se nad smyslem tvého pohnutí
nad smyslem tvého bytí tady na světě,
nad tím proč to chceš udělat,
proč?
vždyť to nemá cenu,
minuty se vlečou,
ale problémy tím nikam neutečou
tobě už možná ano,
ale co lidi co tě mají rádi
co by tě nikomu nedali
lidi, co tě milují
to přece nemůžeš udělat už jenom kvůli nim
zamysli se
pronikni do svého vnitra
poslouchej
slyšíš?
ne?
musíš pozorně naslouchat.
já už myšlenky slyším šeptat.
Autor MjUzIKberus, 21.04.2009
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí