Pěšky po Wall Street

Pěšky po Wall Street

Anotace: ...

A tak se zas jednou obracely
žaluzie
a do oken nebylo vůbec vidět
a mně se obracel žaludek
z toho co všechno se dá dělat
na faxech
a jak potom bejvají výmluvné
ty úsměvy na rtech
kterejma stejně nezachráníš
blbou pověst a holej zadek
prostě se snažíš zahrabat
všechen ten minutovej lesk
pod koberec
a čekáš jestli to tam někdo
pěkně zadupe do podlahy
Nakonec jdeš tou špinavou
šedou ulicí
domů nemáš ani na žlutýho taxíka
a z tvejch peněz
se beztak raduje někdo úplně
cizí
Autor Jasmin de Paris, 21.04.2009
Přečteno 244x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Stoneman, Lacosta1, vapiti, labuť, hanele m., Zpátky, Vodoměrka, enigman, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... hlavní je, že se skutečně někdo raduje ... a že je cizí? co na tom ... otázkou zůstává jak dlouho mu ta radost zůstane ...

22.04.2009 10:40:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí