Poslední polibek na čelo

Poslední polibek na čelo

Anotace: no comment hoooodně smutný myšlenky nevím proč ...

Andělé asi nejsou
asi padají jako
slzy
z očí
přímo na kolena
asi na ně není
kapesník

poklekl
sepjal ruce
a pomodlil se
naposledy ji políbil
a přísahal že si nechá
všechny její maličký
figurky na hraní
prosil ji o odpuštění
že nechtěl slyšet
když v noci plakala
naposledy ji políbil
a sepjal hlavu do kolen
svůj notopis
života

už neměl ani sílu
proklínat Boha
protože od tý chvíle
pro něj přestal
být

neměl sílu plakat
jen naposledy
políbil
její
maličké
čelo

a pohlédl do nebe
v životě neviděl
aby takhle moc
začalo

pršet
Autor Jasmin de Paris, 21.04.2009
Přečteno 323x
Tipy 23
Poslední tipující: just me, Holis, Stoneman, Lacosta1, vapiti, labuť, carodejka, enigman, Zpátky, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta mě dostala, výbornej konec..a vůbec..:)

04.08.2009 21:55:00 | just me

andělé nejsou, Bůh není, jen víra, naděje a smíření.. smutná báseň st

28.04.2009 21:07:00 | Stoneman

... jen se tiše pokloním ... andělům, slzám ... nebi a Bohu ...

22.04.2009 10:43:00 | vapiti

Nezne a jemne.

21.04.2009 22:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí