Umělá jistota

Umělá jistota

Anotace: ...

relativní důvěra
jistota co nechytíš

Je chtěná a vynucená, vzdálená a proto bezpečná...umělá...
Nutně skvělá..prototypně všitá pod kůží..

Padám na zadek před každým z těch keců a balím je do ubrousků z obdivu...

Být hrdá..

Na to, že můžu..můžu se jich dotknout
To ony utkaly pýchu a hledání, roztočily ruletu citů
..pak ve spaní
..odehrává se sekvence snímků
text však patří k jinému filmu

..teď působí..
Autor Lifebreath, 21.04.2009
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí