Rada

Rada

Anotace: Chceš-li radu. Hledej tam kde bis jí nejméně očekával.

Tančil blankytně jak baletka,
Ač tančit vlastně neuměl.
Vznášel se jak z hedvábí roletka,
Já jemu světe div se rozuměl.

Měl proto skryté vlohy,
Styděl se, a proto tančil v duchu.
Vlastně ho ani neboleli nohy,
Když si o tom přemýšlel, smál se od ucha k uchu.

Jednou svůj strach osedlal,
Do školy tance se přihlásil.
Však jeden chlap ho v autě obelhal,
On tančit se zlomenou nohou už nikdy nezkusil.

Radím všem začněte se vším co vás baví hned.
Autor snupicek, 21.04.2009
Přečteno 216x
Tipy 12
Poslední tipující: Lea Aura, PetTulak, Douša, Bíša, Mbonita, s.e.n, carodejka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré rady beru..
ST

22.04.2009 08:03:00 | Mbonita

To je rada hezky zveršovaná,
je dobře držet se jí-to jistě
protože nemuselo by nastat již- příště.

21.04.2009 23:23:00 | s.e.n

Mas pravdu, moc hezke.

21.04.2009 23:04:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí