Únik...

Únik...

Anotace: (21.4.2009) přeju si k mým narozeninám i Tvé štěstí (jedno z mých nejvroucnějších přání (opět pro L.))

unikáš před realitou
- bez citu tou dívkou krutou
kterážto háže pod nohy klacky
rozsévá kolem sebe facky
všem, co lásku myslí upřímně
...
spánek zachrání Tě přes noc
a co ve dne? čelíš tomu toku času
realitě s rukama v pasu
která číhá na každém kroku
co za den jediný uděláš
...
a Ty se mě ptáš
proč je nemožné najít normální holku?
a já se ptám
proč je nemožné najít normálního kluka?
...
v mnohém jsme si podobni
ale kdo s kým podobný si není
s každým najdeš nějaký společný znak
ale SRDCE?
to má každý jiné
...
srdcí s pravou láskou je málo
myslím, že Ty pravou lásku dát dokážeš
a proto si Tě vážím
drž se
:-*
Autor B.a.r.b.a.r, 21.04.2009
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: kucky, Helena Buchtová, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mu držím palce!

23.04.2009 14:35:00 | Helena Buchtová

Máš dobré srdce...

22.04.2009 16:58:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí