Balerína

Balerína

Anotace: jedno ze starších dílek

Krásná
neznámá baleríno,
červánky na tvých tvářích
k ránu nějak blednou.
Jsi bílá
a trpká jako víno
a možná jsi smutnější než já...

Tak krátká
je chvíle - jsi mi blízká,
tvůj tanec víly na polštářích
dnes vidím ještě jednou...
Tak málo,
a přitom strašně moc se stýská…
Mrholí střepy - jsi krásou posedlá…

Tak málo bylo v tobě lásky…
Málo odpovědí na otázky…
Věčná souznění pro vlídná slova…
Věčná souzení pro vlídná slova…

Byla´s blízká
a nadosmrti němá,
šepotem zvyků v prazích krátkých vztahů
s vášní neposednou…
Skrýváš
svou touhu jako žena,
anebo mi jen posté zkoušíš lhát…?!

Tak málo bylo…
Autor milancholik, 22.04.2009
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: ewon, Kubino 2, ziriant, 5thelement, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí