Objev

Objev

Naděje v předjaří
tisíců barev
a vůní nově
poznaných krás

Bušící pokušení
bolest odplouvá
Nikde nikdo není
Jen barevné pláně
kadeří zlatavých
ve vzpomínkách bodlavých
které nedají se dlaní
utrhnout a stopit

Kropit krůpějemi
potu a slz v slepené
trávě vlasy
Otupělá mysl
v zobáku blyšticího
se ledňáčka
Na cucky v nenávratnu...

Zážitky snad pro někoho
s hroší kůží
prozíravé paprsky
hladí mi tvář
která nic nevlastní
Přelétavá svatozář
otisky těl v hlíně
válejíc se leností
Bez jakékoliv blbosti
bez překážek do nebe...

V noční mlze hvězdy v očích
elektrické výboje
šelem dvou
Bez boje se rvoucích
o přízeň vzájemnou

Letící tmou
životní hrou bez vítěze
Pod září reflektoru
dráp ze srdce rozdrásaného

V údivu oprášil minulosti...
Archeolog
a z hvězd se staly
Souhvězdí
Autor padající do neznáma, 22.04.2009
Přečteno 226x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Mbonita, WAYWARD, labuť, strašidýlko-střapatý, Petbab, Kubino 2, enigman, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivé dílko, pro mne s nádechem bolesti, či snad smutku... bolu.

25.04.2009 19:58:00 | NikitaNikaT.

...fajn

22.04.2009 16:44:00 | WAYWARD

moc pekne...

22.04.2009 14:39:00 | strašidýlko-střapatý

Přelétavá svatozář- dobré...

22.04.2009 11:13:00 | Helena Sládková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí