Slza

Slza

Anotace: každý se jednou ocitneme na hraně...

Tiše, slyšíš?
Padá slza, kdopak se v té slze vyzná,
kdopak ví, proč padá dolů,
copak ji asi čeká při cestě bolu...
Kdopak ji uronil - nevidíš?
Nemůžeš, to jen víla pláče v údolí,
v údolí temných skal,
nikdo ji neviděl, neslyšel, nepoznal.
Ona touží lásku dát,
každý se ji může tajně smát.
Smát se touze bez poskvrny,
kdo je a není dneska vinný?
Klidně se můžeš každého ptát, slyšíš?
Ne - nikdo ti na to nemůže odpověď dát...
Autor meggen, 22.04.2009
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí