Poustevník

Poustevník

Můj žal je jako jed,
který mě změnil v stín
a posílá mou duši k nevědomosti...

Šel se mnou mnoho let,
který mi vrážel klín,
do mého srdce neschopnosti...

Již jsem jen pouhý stín,
který vzkřísil měsíc,
ve světle očí spím,
ve dne jsem jak navíc...

Jsem poustevník slepý,
bádám ve své beznaději,
anděl ze mě žádný,
jenom pouhé utrpení...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 22.04.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí