Železobetonovej kryt proti lásce

Železobetonovej kryt proti lásce

Anotace: ;-))

Víc už se nemůže stát
...
španělským botám odzvonilo
a kati už mají nějakej ten pátek
padla
...
Světlo slepovaný z obálek
který se brodí
tvou nahou krásou
někde vyhlašuje
oslepeným amoretům
válku o nadvládu světa
...
zatímco nikde na týhle
zemi nevynalezli
železobetonovej kryt
proti lásce
...
takže se zas nemám
kam schovat
až tě potkám
a nejspíš se budu
pomalu rozplývat
do ztracena
třeba až ze mě
nezbyde
ani neutrino
...
jo milovat
to je dát slepým
do rukou zbraně
a nemyslet
na
zítra
...
a tak nemyslím
jenom se tiše
vytrácím
a až odejdu
tak to stejně
nebudeš

vědět
Autor Jasmin de Paris, 22.04.2009
Přečteno 227x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Zpátky, Kyle, Lacosta1, labuť, Kubino 2, enigman, hanele m., Unyle Pěl, G.P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo měl rád...pozná, když se vzdalují kroky...

22.04.2009 16:10:00 | labuť

ale bude...na beton...

22.04.2009 13:59:00 | enigman

Možná "boty proti lásce"...?

22.04.2009 13:32:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí