...::: Konec :::...

...::: Konec :::...

Anotace: je to divné, takove ... (btw věřící nejsem, teda ne nějak skalně) 11:39

Rány biče kůži trhají,
spáry démonů duši sápají.
Okno do nitra zastřené bolestí,
rány biče - trest za neřesti.
Boží soud blíží so pomálu,
ať věříš Bibli nebo Koránu,
na zem padni a pros o milost,
byl si zlý - čpí z tebe prohnilost.
Jsi Nicka v Boží dlani,
nezasloužíš si dál žít naní,
tak se střes,
soud už přichází.
Boj se a vzpomínej!
Boj se a pros!
Brzy bude konec,
budeš ztracený,
pro naděje zmařený,
pro bolest rozdanou,
pro zlobu nemalou,
pro závist a chamtivost,
pro pýchu a prchlivost,
pro svou hloupou aroganci
zemřeš už brzo,
Smrt si s tebou zadovádí,
při konečném tanci.

Konec už přichází,
naděje umírá.
Slunce zapadá
a rudá je obloha,
hvězdy nevýjdou,
Měsíc nepříjde,
příběh o vás dvou,
konce nedojde.

Konec už přichází,
třes se a zpytuj svědomí!
Třes se a doufej, že tě Pán napraví!
Třes se a pros, sepni ruce a modli se!
Třes se a dost!

Konec už přichází,
obloha padá.
Už moc nám neschází
a dušička mladá
do náruče smrti se vrhne,
přiloží nůž a prudce škubne.

Konec už přichází!
Smrtelný hřích!
Konec už přichází!
V myšlenkách mých!
Konec už přichází!
Viníky stihne trest!
Konec už přichází!
Mstitel Pán má zaťatou pěst!
Konec už přichází!
Z těla život utíká!
Konec je tu!
Ztrestal jsem viníka...
Autor deSolAxe, 22.10.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kdo řiká, že to je pozbudivý? =)

05.11.2005 17:58:00 | Králík

Zajímavá básnička, jen ten Korán mi tam nějak nesedí... ale jinak super...

22.10.2005 15:42:00 | Obyčejný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí