Letní Sen

Letní Sen

Anotace: prostě básnička...o staré lásce..

Byl krásný letní den,
přišel ke mně sen.

Do snu mi vstoupil on,
sen chytil nesprávný ton.

Proč zdá se mi zrovna o něm,
když prošli jsme si ohněm?

A po šesti letech nevidění,
vstoupil do krásného snění.

K nebi s hlavou hledící,
pokorně se kající a v ruce přívěšek z rybí kosti držící.

Když nabažil se dosytosti pohledu na nebe,
vzhlédně ke mně a povídá:

,,Taky si přívěšek jeden vem,
ať můžeme snít společný sen.
Ty do snu se mi stále vracíš,
ale k ránu v mlze se ztrácíš.
nevím proč se to tak děje,
ale zvláštně u srdce mně při tom hřeje.
tak ber''

Jakmile moje prsty jeho dotkly se drze,
začal se ztrácet v houstnoucí mlze.

Nyní však s úsměvem na tváři,
a já probudím se s hlavou zabořenou hluboko v polštáři.

A přemýšlím.

Byl to jen sen,
nebo venku opravdu začíná krásný letní den?

Ps: budu vděčná za všechny komentáře...děkuju
Autor Annie the wolf, 22.04.2009
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Rezkaaa, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí