Proč odcházíš Anděli?

Proč odcházíš Anděli?

Anotace: .......... ;) ............

Proč odcházíš Anděli?
Zůstan ještě chvíli.
Moji drazí zemřelí,
z nebe na nás kvílí.

Proč odcházíš Anděli?
Svůj spěch zanech v nebi
Svůj strach zavři v místnosti,
kam jen svatí smějí.

Proč odcházíš Anděli?
Tvé slovo chybět bude mi
Tvůj dotek hladící a pohled klidný
Tvůj pláč je dnes tak srdceryvný.

Proč odcházíš Anděli?
Tvá křídla úkrytem mi byla,
abych své vlastní tělo sama nezabila.

Proč odcházíš Anděli?
Smíchem život mi provázíš
a ted jen tak lehce odcházíš?

Nedělej to Anděli!
Nedocházej daleko!
Nedělej to Anděli!
Vždyt jsi jen tak nalehko!

Vždyt v ruce máš jen květinu
Na sobě hábit z peří
Nedělej to Anděli,
nikdo ti totiž neuvěří.
Autor PoeziGirl, 22.04.2009
Přečteno 422x
Tipy 26
Poslední tipující: Tomáš Přidal, carodejka, lexus, Holis, snupicek, veronicie, Thesssinka, enigman, jedam, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vis ze jsi to napsal moc hezky? Ve Tvych slovech citim uprimnost, nehu..ktera si tam pluje a laska sem tam vykukuje.

20.05.2009 17:27:00 | carodejka

Nádherné, smutné... st

26.04.2009 21:11:00 | veronicie

zajímavé

22.04.2009 19:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

Pěkná...

22.04.2009 18:37:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí