dejte nám křídla

dejte nám křídla

Anotace: to není z minulosti

dejte nám křídla
obletíme svět
nestačí jen pár vět
když potkáš anděla
když spatříš tušení
co se nezmění
kdo bude tiše se ptát
proč se vlastně bát?
když žiješ
žiješ rád
tak mlč a zkus to znát
přeměníš své touhy
potkají andělé
co jsou jak zbloudilé
pismenka v řadě
které jsme viděli
na rohu zvracet nevinnosti
ukryté lhostejnosti
všech přání co jsou v nás
ty zvratky zůstanou
na chodníku
než uklidí je čas
ten zmizel
a ztrácel se zas
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.04.2009
Přečteno 372x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, veronicie, Indigo, NikitaNikaT., micátko, Juraj Hrom, WAYWARD, Markéta Hl., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

02.03.2010 22:20:00 | PIPSQUEAK

Ano, hodně působivé...

26.04.2009 21:09:00 | veronicie

Hodně působivé, dobré obraty, úhel pohledu... moc povedené. ST!

24.04.2009 08:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí