Jsi můj andílek

Jsi můj andílek

Anotace: Pro mojí skvělou sestřičku, i přes to všechno co se stalo.. nepřestanu tě mít ráda...

Jsi pro mě něco,
co nedokážu popsat.
Jsi pro mě můj andílek.
Jsi jako verše,
které nedokážu napsat.
Jsi kniha plná povídek.

Jeden list smutný,
druhý pln štěstí,
třetí je naděj
a ta lásku vestí.

K těm povídkám ty klíč jen vlastníš,
je na tobě jestli odemkneš.
Nebo jen vztekle do dveří praštíš,
otočíš se a odejdeš.

Pro mě je to důležitý,
já v té knize chtěla bych číst.
Vím že to nemáš jednoduchý
a chci zjistit o tobě víc.

Někdo by se snad mohl tomu smát,
těm slovům "Mám tě ráda".
Já dám ti vše,
co jen můžu ti dát.
A i pro tebe bych kradla.

Není to pro mě jednoduchý,
ty slova do očí ti říkat.
Ale slibuji,
že se pokusím,
dokud smím ještě dýchat.

Chci ti říkat bezmezně,
jak moc tě ráda mám.
Teď vím,
že to není zbytečné
a že je to pro tebe dar.

Já dárky dávám strašwně ráda,
tak proč tobě jeden nedat?
Možná vypadá trochu skromě,
avšak náladu měl by zvedat.

Já do něj všechnu lásku vložím
a přidám ještě polibek.
Svůj dar ti k nohou složím
a tvé splíny pošlu do kytek.

Sluníčko moje,
na cestu zářící.
Nechci už vidět,
oči tvé plačící.

Chci už poslouchat jen smích tvůj.
Budeš šťastná, stůj co stůj!

Ať se stane cokoli,
já ráda mít tě nepřestanu.
Chtěla bych vykřičet do polí,
jak moc mám skvělou ségru.

Jsi hvězda v mojí noci temné,
bez níž je jen tma.
Nechci sledovat,
jak pomalu hasneš.
Má láska nikdy nedosáhne dna.

Mám tě moc ráda sestřičko moje
Autor Sýkorka07, 22.04.2009
Přečteno 556x
Tipy 8
Poslední tipující: boomslang, Házté, nejsembásník, Holis, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně,přesvědčuješ mne, že umíš psát nejen smutné básničky, a že zcela zaslouženě patříš mezi mé oblíbené autory.

25.04.2009 13:33:00 | Zelená okurka

napsala jsi to moc ,moc hezky. Přeji vám, ať se máte rády celý život.Je to skvělé, znám to z vlastní zkušenosti... ST !

24.04.2009 16:12:00 | Házté

Určitě sestřičku potěšíš...

24.04.2009 07:02:00 | nejsembásník

krásně jsi to napsala... šikulko...

22.04.2009 20:21:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí