Betonový déšť

Betonový déšť

Anotace: Jak měl WAYWARD zase jednou pravdu... láska, co ani nezačala.

-----------------------

Kapky padají Ti na čelo,
pleskají kolem pupíku,
polévá tě nekonečná šeď.

Až by se lásko brečelo,
slzy betonové stékaly po tvářích,
vzlykot odrážel se od mramorových stěn.

V negližé ležíš na podlaze,
studené tělo zalévám betonem,
budeš krásná socha... a já slavný umělec.

Blaze, blaze, blaze(n)
Mona Lisa mezi kusy betonu,
možná se v Tobě najdu,
možná utonu.

*
Autor JR, 22.04.2009
Přečteno 291x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, Bíša, B.a.r.b.a.r, Lenni, LucQa, Jiparo, Kapka, Zasr. romantik, enigman, jedam, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne...:-)

25.04.2009 00:01:00 | B.a.r.b.a.r

...dobře jsi to napsal ST (víš jak já bych mnohokrát nechtěl mít pravdu!)

22.04.2009 21:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí