Říše

Říše

Anotace: plešounům

Jak mládě hovnivála
do kopců s trochou trusu
se taky valím
má stará vaří z mála
já z vajglů u dep trolejbusů
si do foroty balím
...silnej tabák.

Kabát mám děravej
a z bot mi lezou palce
chvíli mi vyprávěj
zas o tý druhý válce

Jak vás ošatili
a najíst dali
jak bubny nocí zněly
..jak jste se měli

Jak nebe nad Berlínem
vonělo disciplínou
a hrdost mezi blínem
a vůle rašelinou
a dupot těžkých bot
v pochodech Wagnera
bodáky trčí z not
a sliny Hitlera
mění se v lávu
dopadaj z tribun
...k davu

Chvíly mi vyprávěj
než usnu únavou
s bombrem pod hlavou....
Autor zenge, 22.04.2009
Přečteno 267x
Tipy 14
Poslední tipující: raďo, NikitaNikaT., Kapka, Zasr. romantik, mamina, enigman, jedam, labuť, Mbonita, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Skvělá...ST!

23.04.2009 13:34:00 | Mario de Janiero

To semi líbí, ST.

23.04.2009 02:28:00 | Zasr. romantik

...je to perfektní,poklona a pochvala

22.04.2009 22:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí