kafe, astrologickej čaj a sliby.

kafe, astrologickej čaj a sliby.

Anotace: takhle to nebylo ve skutečnosti a omlouvám se, jestli ti zase křivdím.. tohle je PŘImyšlený!!!

Pochopila jsem,
že tě nebudu potkávat ráno v koupelně,
až nám bude šedesát.
Přijala jsem i přítomnost
a s ní i nejistou budoucnost,
ale nemůžu přijmout,
že pod tvejma rukama
se teď zvedaj její prsa
/a moje za těch pár dnů tak zestárly/,
že to raději děláš s ní,
že máš raději její křik...
Je lepší?

Kytky si kupuju sama,
musím,
objednávám jedno kafe
a kouřím,
kouřím hodně,
vím,
že to nemáš rád.
Ale cožpak mi zbylo něco jinýho?

Náš bouřlivej rozchod ve vzpomínkách
a jako výsměch
rozkvetlo mnohem víc tulipánů než loni,
všiml sis?

Škrtám dni,
ale na konci papíru mě nic nečeká,
jsem bez síly,
žádný zmrzliny a kafe v kelímku v parku,
žádný fotky,
žádný obrázky
a odporně sladký slova.
/ne, není mi bez toho líp/...

Na žár slunce jsem najednou sama,
pálí víc,
než když jsme byli dva.
Nemůžu se nadechnout,
nemám pro koho, pro co.
Pro nic.
Pro nic žiju
a přežívám.
Nic se rozepjalo mezi náma dvěma,
chtěla bych ho změnit,
chtěla bych prolomit chlad.
Rozevři dlaně a vypusť trochu paprsků
mezi naše kamenný těla...

A skonči to s ní,
možná roztahuje nohy líp něž já,
ale říká se,
že to není všechno..?
Cožpak jsi zapomněl...
na řepkový pole,
na rozkvetlý stromy,
na první máj,
na kafe a na astrologickej čaj,
na letiště,
na vonný tyčinky,
na slova, sny a sliby
a na to,
co jsme ještě nestihli?
Paříž čeká,
město lásky a hříchu,
pole tulipánů
a cestování kolem světa...
Budu čekat.
Přečteno 318x
Tipy 13
Poslední tipující: pavlis, Severka, callowsick, před zkroucením, Lady Carmila, Fay, Fighting Dreamer, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedna taková kapela zpívá (a jmenují se the bronx), že "desperation is more inspiration". čímž nic nezlehčuju.

28.04.2009 00:39:00 | před zkroucením

přimyšlený nebo ne..je to úžasný..asi je to dost interní..ale ty obraty mi místy braly dech (ty jo s tím místy si připadám jak předpověď počasí :-D)

27.04.2009 11:41:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí