SCHOVÁVÁŠ SE

SCHOVÁVÁŠ SE

Anotace: Neustále si něco nalháváme, proč si musíme lhát...

Sbírka: Co?

SCHOVÁVÁŠ SE


Ve světě plném lží
schováváš se každý den.
Snová planeta, kde pravda nezavítá.
Hromadí se dluhy,
jako strašáci skrytí po kapsách.
Sladce zuby cení přeludy bohatství,
cetky, které štěstí nepřinesou.
Opíjíš se, abys zapomněl
na psi, co jsou ti v patách.
Proboha, kam jsi mě to zatáhl?
Neutečeš,
protože není kam.
A propast hloubíš dál
další lží,
dalším snem
den za dnem.
Že tě to ještě baví
být takhle se lží hravý.
Autor Lady L, 23.04.2009
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Kapka, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! působivé a myšlenkové, mezi řádky netřeba chodit...

24.04.2009 09:38:00 | NikitaNikaT.

Málokdo ovšem ví, že žije ve lži, někdo tento stav považuje za svůj 'normální', protože nemá jak prohlídnout.

23.04.2009 09:11:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí