Láska až do hrobu

Láska až do hrobu

Anotace: Zamilujeme se a pak jenom koukáme co z toho vyleze...

Sbírka: Co?

Láska až do hrobu



Když miluji, tak za hrob,
a teď dlím v tom hrobě.
Klíč odnesli,
je pravdou,
že dala jsem ho dobrovolně,
dnes moudře přemítám o lásce
a chápu ty, co zradili.
Však čekám, až přinesou klíč,
a já svobodně se budu moci nadechnout.
Čekám na toho jediného,
pro kterého budu jediná,
a spolu zestárneme
a zemřem spolu.
Teď umírám sama,
ač zrazena,
nechci zradit,
doufám jen,
že z popela vstanu,
jako ...
a budu láskou bez podmínek.
Autor Lady L, 23.04.2009
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Kapka, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň má pro mne jistou hloubku, veliké zamyšlení. ST! víc slůvek není potřeba.

24.04.2009 09:39:00 | NikitaNikaT.

Taky doufám...

23.04.2009 09:14:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí